Boek: Laat de klant naar jou komen

by Rikkert Walbeek on December 10, 2009

laat-de-klant-naar-jou-komenErno Hannink heeft onlangs zijn eerste boek uitgebracht, ‘Laat de klant naar jou komen’. Dit boek beschrijft alle tools op het gebied van social media, van vandaag de dag. En Erno vertelt ons ook hoe deze tools in te zetten om klanten te werven. Sales 2.0, dus, pur sang.

Echter bestaat de doelgroep van Erno uit zelfstandigen, ZZP’ers zo je wilt. Daar is het boek specifiek ook voor geschreven. Maar elke verkoper die iets met Web 2.0, social media en internet wil doen en zich wil bekwamen in de basis beginselen dient dit boek te lezen.

Het boek beschrijft echt praktisch welke tools je in kunt zetten, hoe en waarom. Met schermafdrukken erbij voor de duidelijkheid. Je kunt echt direct aan de slag.

Uiteraard worden LinkedIN, Twitter Youtube en Facebook. Maar ook hoe een blog en een nieuwsbrief op te zetten. Of hoe je doelgroep te bereiken en hoe tot een betere conversie te komen.

Voor de gevorderde Web 2.0’er weinig nieuws, maar dat is ook niet de doelgroep van dit boek. De meeste verkopers die ik spreek als ik over Sales 2.0 vertel, vallen bijna allemaal in de doelgroep die nog niet half weet hoe Internet commercieel in te passen. Juist, of ook, voor hen is dit boek een absolute aanrader.

{ 1 comment… read it below or add one }